Om Interconnect AS

Interconnect ble startet i oktober 1988 av Ole Apold. Monster Cable® var selskapets første agentur, tett fulgt av PSB høyttalere. I 1989 ble Interconnect representant for Welch Allyn strekkodelesere og med dette var selskapets dataavdeling et faktum. 

Siden har flere agenturer kommet om bord og vi er i dag en betydelig aktør innenfor tilbehørs segmentet av brunevarer i Norge. Merkevarer i vår portefølje er; Monster, PSB Speakers,  Vienna Acoustics, B-Tech, CYP, Audio Selection og Analogis.

Vi har også en dataavdeling som ble etablert i 1989 med fokus på datafangst, butikkdata, programvare, etiketter og skrivere. Ta kontakt med Bjørn Apold bjorn@interconnect.no for mer informasjon omkring våre tjenester og produkter innen dette segmentet.


Interconnect holder til på Grini Gård, øst i Bærum og et ”steinkast” fra Oslo. Våre ansatte har meget god produktkunnskap som kombineres med høy servicegrad og leveringsdyktighet. Vi har fokus på miljøansvar og er medlem av bedrifter som håndterer EE-avfall på en sikker og forsvarlig måte.